“Senkiházizó” komment miatt balhézik az LMP-s közönség

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Volt egy közepes erősségű pengeváltás Keresztes László Lóránt (LMP) és a fideszes Hoppál Péter között a Facebookon. Ebben a posztban került elő azonban egy "senkiházizó" komment is, amely a fideszes politikus neve alatt jelent meg az egyik hozzászólónak címezve.

“Ünnepeltette magát Hoppál Péter” a pécsi e-buszos átadón Keresztes László Lóránt szerint, és erről az LMP-s politikus egy hosszú posztban is beszámolt. Ebben egyebek mellett azt írta még, hogy “Hoppál (és a Fidesz) június 29-én az Országgyűlésben NEM-et mondott arra, hogy Pécs MILLIÁRDOKAT kapjon szinte a teljes járműpark cseréjére”, ezért Hoppál “elárulja a városát, majd a főtéren ünnepelteti magát…”.

HOPPÁL Péter (Fidesz) képviselő Pécs főterén ünnepeltette magát pénteken… hetekkel korábban pedig elárulta a városát, és…

Gepostet von Dr. Keresztes László Lóránt am Sonntag, 2. August 2020

A posztot fizetett hirdetésben tolja az LMP, nem véletlenül. Hozzászólt ugyanis Hoppál is. A politikus először azt írta: szamárságokat hordott össze Keresztes László Lóránt.

A biztosítékot viszont nem ez, hanem egy másik hozzászólás váltotta ki, amiben a politikus neve alatt az jelent meg, hogy senkiházinak nevez egy kommentelőt.

Az ügyre rárepült az LMP-hez rettenetesen közel álló helyi lap is, ami megírta a sztorit. Az eredeti, első impresszumban még Kóbor József, LMP-s városházi képviselőt tüntették fel felelős kiadóként, de ez mára megváltozott – vélhetően azért, mert ez törvénytelen a jelen szabályozás szerint, önkormányzati képviselő ugyanis nem tölthet be ilyen funkciót:

Nem Hoppál írta a kommentet

Elértük Hoppál Pétert, aki azt mondta, hogy az első kommentet valóban ő írta még, amit Keresztesnek címzett, de a második, “senkiházizó” kommentet már nem.

– A profilomat és az oldalamat kezelő egyik adminisztrátor segítőm reagálta túl sajnos ezt a feszült helyzetet, elpattant nála a húr és írt olyan reakciót az egyébként nagyon sértő mondatokra, amely valóban méltatlan volt. Elnézést kérek a kollégám nevében is, senkit nem szerettünk volna személyében megsérteni – mondta a politkus a telefonban, aki hozzátette, a kommentet el is távolítják majd emiatt.

Előző sztori

Választási csalásra készülhet Mohács polgármestere a jobboldal szerint

Következő sztori

Délutántól ismét egyre nagyobb számban képződhet zápor

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1