Címlap Politika Szakállas vic...

Szakállas viccnek sem rossz: Orbán Viktornál ilyen, amikor „becsengettek”!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon úgy fest, hogy pár hét leforgása alatt Magyarország miniszterelnöke stílust váltott. Bár nem vagyunk nagy szakáll szakértők, de azt azért tudjuk, hogy egy férfi férfiasságát is jelképezheti a szőrzet nagysága és milyensége. Orbán Viktornál az őszi szőrzet most ilyen:

Bár azt írja, hogy a „szünetnek vége”, még kérdéses, hogy szakáll fronton mi lesz a trend idén ősszel a miniszterelnöknél

Az őskorban „melegítés” céljából is hagytak a szőrt az emberek magukon, valamint a megfélemlítés és a védelem miatt is bevállt eszköz volt. Manapság sokan gondolják, hogy a szakáll az arcra nőtt fanszőrzet. Mégis trendi.

Hogy Orbán Viktornál mi lehet az ok? Vagy csak nagyot lazsált az elmúlt pár hétben? Nem tudni – még. Mindenesetre nekünk Arnold Swarzeneggerre és egy nagypapára hajaz a kormányfő stílusa.

És lehet, nem is lövünk mellé a terminátoros párhuzammal, hiszen pár hónapja közös képpel is jelentkezett a miniszterelnök:

Helyzetjelentésünk szakáll-ügyben korábbról: