Címlap Közélet Közösség Továbbra is N...

Továbbra is Nagy Csaba a Fidesz megyei elnöke

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tisztújító és küldöttválasztó megyei választmányi ülést tartott nemrég a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Baranyai Szervezete, amelyen titkos szavazással döntöttek az új elnökség összetételéről

A párt közleménye szerint nagy többséggel Nagy Csabát immár negyedik alkalommal választották a Fidesz Baranya megyei elnökévé. Alelnök lett dr. Hargitai János, dr. Őri László, Baksai Endre Tamás és Polics József.

Nagy Csaba újbóli elnökké választása, illetve az elnökségi tagok újraválasztása egyértelművé tette, hogy az elnök és az elnökség elmúlt kétéves munkáját a párt megyei szervezete elismerte.

Nagy Csaba a választmányi ülésen elmondta, hogy az elkövetkezendő időszak legfontosabb feladata a Fidesz Baranya megyei szervezete részéről az országgyűlési választásokra való felkészülés annak érdekében, hogy 2022 tavaszán megalakulhasson a polgári értékrendet képviselő következő kormány.

A baranyai választmány megválasztotta azokat a küldötteket is, akik a Fidesz Országos Választmányában képviselik a Baranya megyei szervezetet.