Adalbert

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Vadai megerősítette: Gyurcsány nem vállal(na) kormányzati szerepet, de azért maradni fog

Kezdés
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A DK-s politikus a közösségi oldalán közölte, vagyis lényegében megerősítette azt a hírt, miszerint, ha győz az ellenzék 2022-ben, akkor Gyurcsány Ferenc nem vállal kormányzati szerepet és miniszterelnök(-jelölt) sem lesz.

Vadai Ágnes, a DK alelnöke ezt írta:

“Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja. A semmiből, hatalmas ellenszéllel dacolva építette velünk együtt fel az ellenzék legerősebb pártját. Többet tett az Orbán rendszer leváltásáért, mint bárki az ellenzéki oldalon.

A Fidesz és Orbán politikailag meg akarják ölni. Nem is titkolják.

Hirdetés

Akik a mi oldalunkon eddig vele szemben határozták meg önmagukat, mind elbuktak. Soroljam a neveket?

Hogy pár napja megállapodtunk a közös indulásról, abban neki kulcsszerepe volt. Tudom, mert ott voltam.

Nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.

Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét. Megnyugtatok mindenkit: Gyurcsány marad. És vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében. És meg fogja találni a módját. Tudom. Mert ismerem.”

Nem árt tisztázni pár dolgot. Gyurcsány Ferenc a magyar politika megkerülhetetlen alakja. A semmiből, hatalmas…Közzétette: Vadai Ágnes – 2020. augusztus 16., vasárnap

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Ütős pécsi offroad pályán csapathatják ezentúl a modellversenyzők

Következő sztori

Lebuktatta az előző városvezetést és Csizi Péterrel is elégedetlen az ellenzéki képviselő

Legutóbbiak innen: Politika

bool(false)