Címlap Program Három plusz e...

Három plusz egy program, amit ki kell próbálnod még novemberben Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lehet, hogy az ősz egyre hidegebb és borúsabb, míg a nappalok rövidülnek, de a város novemberben sem alszik. Íme, négy izgalmas program, hogy a legtöbbet hozzuk ki az utolsó őszi hónapból!

Ámulatba ejtő a botanikus kertek Pécsen!

Az év minden időszakában gyönyörűek Pécs zöld kertjei, ami kiváló kikapcsolódási lehetőséget tud nyújtani. Az alábbi cikkben olvashatóak a részletek:

Száraz november

Egy egész hónap alkohol nélkül? Vagy csak a hónap második felét bírjuk ki? A száraz november segít egy kicsit „legyőzni” önmagunkat, és megváltoztatni az alkoholhoz való hozzáállásunkat.

Adjunk vért a betegeknek

A 7624 Pécs, Pacsirta u. 3. szám alatt található a Pécsi Regionális Vérellátó Központ, ami az egész régiót ellátja vérrel, de mindig van belőle hiány. November 27-én és 28-án van lehetőségünk vért adni a betegeknek. További információért KATTINTS IDE.

Készítsünk adventi naptárat!

Hamarosan kezdődik a visszaszámlálás, éppen ezért november végén érdemes elkezdenünk gondolkodni egy adventi naptáron, hogy. Az alábbi cikkben olvashatóak adventi naptár ötletek: