Címlap Sport 549 perce nem...

549 perce nem kapott gólt bajnokin a PMFC!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bevehetetlen a pécsi kapu, ráadásul zsinórban nyeri a meccseket a PMFC.

Koronavírus ide vagy oda, a PMFC NB II-es labdarúgócsapata bombaformában van! Vas László együttese csodálatos sorozatot produkál az utóbbi hetekben: bevehetetlen a kapuja. A legutóbbi hat bajnokin nem kaptak gólt a piros-feketék, a Vasas sem tudott betalálni ellenük, s miután öt meccset megnyertek, csak egy hajszál választja el őket a dobogótól. Utoljára DVSC volt eredményes a PMFC ellen, azon a bajnokin a debreceniek utolsó találata a 81. percben született.

A pécsiek tehát 549 perce nem kaptak gólt!

A PMFC a 16. fordulóban az Ajka vendége volt, s nem csak győzött, ezúttal nem állt meg egy rúgott gólnál. Geiger révén már az első félidőben vezetést szereztek, a szünet után pedig Óvári és Keresztes is betalált, így aztán felettébb magabiztos pécsi siker született.

A másik NB II-es baranyai csapat, a Szentlőrinc pont ellentétes utat jár be. A lőrinciek a legutóbbi három mérkőzésüket elveszítették, most a Szombathelyi Haladás otthonában maradtak alul.

A 16. forduló baranyai vonatkozású eredményei: Ajka–PMFC 0-3, Szombathelyi Haladás–Szentlőrinc 4-0.