Címlap Sport A Kozármislen...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szépen lopakodik előre a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapata, amely idegenben szerzett három pontot, s ennek köszönhetően már nincs kieső helyen. Ezzel szemben a PMFC-nél nagyon beragadt a kézifék, hazai pályán szenvedtek fájó vereséget a pécsi srácok.

Még mindig kellően sok van vissza az NB II-es bajnokságból ahhoz, hogy nagyot változzon egy-egy csapat helyzete. A HR-Rent Kozármisleny pedig próbál élni a lehetőséggel: bár néhány fordulóval ezelőtt sokan biztos kiesőnek tartották, most egymás után nyert két meccset, s ezzel máris felküzdötte magát osztályozót érő pozícióba!

Márton Gábor együttese a Budafok elleni hazai siker után ma délután Mosonmagyaróváron szerezte meg a három pontot. Az első félidőben Bartha László révén csak kapufáig jutottak a vendégek, s ezt követően nagyon úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul a mérkőzés, ám a 91. percben jött a csattanó: Gránicz Patrik lőtt higgadtan a hazai kapuba, eldöntve ezzel a meccset (0-1).

A PMFC tavasszal még nyeretlen volt hazai pályán, így aztán mindenki abban bízott, hogy a Tiszakécske elleni meccsen megtörik a jég, és végre győznek a piros-feketék. Sajnos nem így történt. Weitner Ádám együttese mintha meg lenne átkozva 2023-ban: nem sok minden sikerül neki! Az első félidőben több lövéssel is próbálkoztak a pécsiek, de egyszer sem tudtak túljárni a vendégkapus eszén. A szünet után aztán jött a feketeleves, a Tiszakécske ugyanis Winkler révén vezetést szerzett, ami végül győzelmet is ért (0-1) – nagy kár érte!

Egy osztállyal lejjebb, az NB III. Közép csoportjában újabb szép győzelmet aratott a PTE-PEAC csapata. Az egyetemisták a Cegléd vendégei voltak, s bár hamar hátrányba kerültek, a folytatásban három góllal válaszoltak.

Eredmények: PMFC–Tiszakécske 0-1 (gólszerző: Winkler 62. perc), Mosonmagyaróvár–HR-Rent Kozármisleny 0-1 (gólszerző: Gránicz 91. perc), Cegléd–PTE-PEAC 1-3 (gólszerzők: Papp 10. perc, ill. Temesvári 19. perc, Makai 55. perc, Gelencsér G. 80. perc).