Címlap Sport A legsikerese...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A küzdőtéren mintegy kétszáz fellépő, a cukis kis ovisoktól a felnőtt versenyzőkig, a lelátón pedig nagyon sok néző – ismét nagy sikert aratott a PSN Zrt. Karácsonyi Aerobik Gálája.

A hagyományos rendezvény, amelyet ebben a formában 2014 óta tartanak meg, sikere töretlen, idén is nagyon sokan látogattak ki a PSN Zrt. Aerobik Gálájára. A Lauber Dezső sportcsarnok küzdőtere tele volt fellépőkkel, a lelátón pedig nagyon sokan foglaltak helyet – aki ott volt, szép gyakorlatokat és nagyon ügyes gyerekeket látott.

– Azért szeretjük nagyon ezt a gálát, mert gyakorlatilag egy este alatt meg tudjuk mutatni az egész éves munkánkat – fogalmazott a Pécs Aktuálnak a PSN Zrt. aerobik szakosztályának vezetője, Réfi Eszter. – Egy csomó versenygyakorlatot, bemutató koreográfiákat, táncokat láthatott a közönség, minden arcunkat bemutathattuk, ráadásul egy ingyenes rendezvény keretein belül. Ez az este csak rólunk, aerobikosokról szólt: a cuki kis ovisoktól kezdve egészen a felnőtt válogatott versenyzőkig.

A gálán egy olyan videófelvételt is levetítettek, amely az egész éves munkájukat fogta csokorba, valamint a nemzetközi versenyek történéseiről is adtak némi ízelítőt. Sikerekben ebben az évben sem volt hiány, a PSN Zrt. aerobikosai összesen három világbajnoki aranyat (Mazács Fanni–Bali Dániel duó; Mazács Fanni–Bali Dániel–Farkas Balázs trió; a nemzetek rangsorában győzött Magyarország), egy Világjátékok (Mazács Fanni–Bali Dániel–Farkas Balázs trió) és két Világkupa-elsőséget (Mazács Fanni–Bali Dániel–Farkas Balázs trió; Mazács Fanni–Bali Dániel páros) szereztek.

– A legsikeresebb évünk volt a 2022-es, nem mellesleg most büszkélkedhetünk a legnagyobb létszámmal, százhetvenről immár kétszázra emelkedett a sportolóink száma. Szájról-szájra terjed a jó hírünk, aki egyszer elkezdi nálunk, az hozza a barátait, osztálytársait. Aminek pedig különösen örülünk, hogy nagyon sok sportolónkból lesz versenyző, ami azt jelzi, hogy nálunk fülig beleszeretnek a sportágba – mondta Réfi Eszter.

Ezúton is gratulálunk az aerobikosoknak az idei szezon sikereihez!

A fellépők és a közönség is nagyon jól érezte magát a karácsonyi gálán (Fotók: Csobán Róbert)