Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A második koronavírusteszten is túlvannak a pécsi vízipólósok

Biztosra akart menni a PVSK-Mecsek Füszért, ezért a múlt szerdai után most ismét tesztelték a csapatot koronavírusra – az eredmény ezúttal is mindenki esetében negatív lett.

Múlt hét szerdán az OB I-es pécsi férfi vízilabdacsapat összes játékosán, edzőjén, vezetőjén elvégezték a koronavírustesztet, miután kiderült, hogy az egyik Benu Magyar Kupa-résztvevő, a Ferencváros együttesében négyen is pozitív eredményt produkáltak. A PVSK-Mecsek Füszért számára jól végződött a vizsgálat, ugyanis mindenki negatív lett, ennek köszönhetően Török Viktor tanítványai folytathatták tovább a munkát.

Az ördög – és a koronavírus – nem alszik alapon, gondolva a lappangási időre, a csapat úgy döntött, hogy újabb teszttel bizonyosodik meg arról, hogy mindenki makkegészséges. A játékosok már túl vannak ezen is, s De Blasio Domenico szakosztályvezető örömmel újságolta a Pécs Aktuálnak, hogy az eredmény nem változott, ezúttal is mindenki negatív lett.

– Az eredménynek természetesen nagyon örülünk. Sajnos a Fradi mellett az Újpestben és az Egerben is akadt pozitív teszt, ezért a szövetség holnap rendkívüli elnökségi ülést tart. Nagyon valószínű, hogy elhalasztják a bajnoki rajtot, amelyre most a hónap végén került volna sor – mondta De Blasio Domenico.

Hirdetés

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Eszetlen előzést videóztak kedd délután a Budai Vámnál

Következő sztori

A Volán járatainak menetrendje is változik

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)