Címlap Sport A pécsi Hullá...

A pécsi Hullámból landolt a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkári székében Gáll Péter

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szövetség közleményben tudatta, hogy a pécsi szakember segíti Vári Attila munkáját ezentúl.

„A Magyar Vízilabda Szövetség elnökségének döntése értelmében a főtitkári pozícióból távozó Kollár Edinát Gáll Péter váltja. Az új főtitkár rögvest az első munkanapjain a szentesi világliga-mérkőzés szervezésében vett tevékeny részt (mint ismeretes, női válogatottunk kedden 12-7-re győzte le Hollandiát a szentesi összecsapáson), egyúttal a szövetség vezetésével közösen folyamatos kapcsolatot tart a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) illetékeseivel a koronavírus miatt, hiszen bár erősen tartja magát a hír, hogy nem az olaszországi Triesztben rendezik meg az elvben március 8-án kezdődő női olimpiai selejtezőt, a szövetség semmilyen hivatalos értesítést nem kapott szerda kora délutánig” – írja a szervezet a közleményben.

Gáll Péter jobbról a második.

„Jelen pillanatban nem feltétlenül a személyem a fontos, sokkal inkább az, hogy az előttünk tornyosuló feladatokat maradéktalanul elvégezzük, és mindenben segítsük többek között mindkét válogatottunk munkáját, hiszen fontos időszak előtt állunk” 

– fogalmazott visszafogottan Gáll Péter a közlemény szerint.

A szakember korábban Pécsen dolgozott együtt Vári Attilávala Magyar Vízilabda Szövetség elnökével. Ő volt a Hullámfürdő létesítményvezetője.

A közlemény ezzel zárul:

(Gáll Péter) „igyekszik begyűjteni minden a munkájához elengedhetetlen információt, s mihamarabb feldolgozni azokat.”

Úgy tudjuk, hogy Gáll egyébként már a negyedik főtitkára a szövetségnek az elmúlt 17 hónap alatt.