Címlap Sport A PMFC töröko...

A PMFC törökországi edzőtáborral készül a tavaszi folytatásra

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC, a Szentlőrinc és a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata is megkezdte már a felkészülést a bajnokság tavaszi folytatására. A pécsiek jövő szerdán Törökországba, Antalyába utaznak edzőtáborba.

Felemás őszi szezont zárt a PMFC és a Szentlőrinc is az NB II-ben, mindkét csapatnak voltak jobb és rosszabb periódusai. Jelenleg a középmezőny tagja mindkettő: a pécsiek 26 ponttal a tizedikek, a lőrinciek 24-gyel a tizenkettedikek.

A bajnokság a hónap végén már folytatódik is, ráadásul a két baranyai pont az egymás elleni rangadóval kezd, a PMFC fogadja a Szentlőrincet január 30-án. A felkészülést már mindketten elkezdték a hét elején, sőt, utóbbi túl is van az első edzőmeccsén: szombaton az NB I. hatodik helyezettje, a Mezőkövesd ellen Budafokon 4-0-s vereséget szenvedett.

A PMFC jövő szerdán Törökországba, Antalyába utazik, a nyolc napos edzőtábor során három mérkőzést játszik. Ami biztos, hogy január 13-án, csütörtökön az azeri Zirával, majd 16-án, vasárnap a román Universitatea Craiovával találkozik, a 18-ra tervezett meccs ellenfele még kérdéses.

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő szezonban már három baranyai csapat lesz a másodosztályban, a HR-Rent Kozármisleny ugyanis megállíthatatlan az NB III-ban, veretlenül áll a tabella élén. A mislenyiek is megkezdték már a munkát, másfél hónapjuk lesz felkészülni a bajnoki folytatásra: február 13-án indul be a tavaszi szezon. A programban hét edzőmeccs szerepel, az elsőre január 15-én kerül sor, a Mohács vendége lesz Aczél Zoltán együttese.