Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Rátgéber Akadémia lezárta a 2019/2020-as szezont

Az utolsó tréninget és az utolsó edzői értekezletet is megtartották a Rátgéber Kosárlabda Akadémián a 2019/2020-as szezonhoz kapcsolódóan, így lezártnak tekintik ezt a csonka, kurtán-furcsán befejeződött idényt.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt ugyan már márciusban félbeszakadt és befejeződött minden kosárlabda-bajnokság, a szakmai munkával, az edzésekkel nem álltak le a Rátgéber Kosárlabda Akadémián. Egy ideig mindenki számára szokatlan módon, online dolgoztak a játékosok, ám amint lehetett, az akadémia – minden egészségügyi előírást betartva – megnyitotta kapuit. A csarnok és a kültéri pályák is megteltek élettel, s egészen eddig, július elejéig zajlott a képzés: most azonban megtartották a 2019/2020-as szezonhoz kapcsolódó utolsó edzést, pénteken pedig Rátgéber László szakmai és stratégiai igazgató összehívta az utolsó edzői értekezletet, amelynek a végén elbúcsúzott kollégáitól.

A munka azonban nem zárult le teljesen: hétfőtől két héten át lesznek még edzések, július 19–26. között pedig következik a 11. Rátgéber László Nemzetközi Kosárlabda Tábor a megszokott helyszínen, Baján, a megszokott formában, telt házzal. Eközben július 19-től augusztus 2-ig becsukják az akadémia kapuit, fertőtlenítik az épületeket, hogy aztán augusztus 3-án elkezdődjön az igazi felkészülés a 2020/2021-es szezonra.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Kihaltnak hitt kenguruk érkeztek Magyarországra

Következő sztori

Kikapott a PMFC, a Szentlőrinc és a Kozármisleny is

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)