Címlap Sport A Szentlőrinc...

A Szentlőrinc SE több futballistájának koronavírus-tesztje is pozitív lett

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön az MLSZ előírásainak megfelelően teszteltette játékosait a Szentlőrinc NB II-es labdarúgócsapata, s több játékos is pozitív eredményt produkált.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) protokollját betartva minden héten PCR-tesztet végeztetnek a Szentlőrincnél. A csütörtöki vizsgálat több játékosnál is pozitív eredményt hozott, így őket az előírásoknak megfelelően elkülönítették, áll a klub közleményében.

Az ST. LŐRINC Kft. és a Szentlőrinci Sportegyesület, ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz játékosai, alkalmazottai, a szurkolók és a szülők egészségének védelmében, ezért továbbra is kérik mindenki türelmét és együttműködését.

A sorsolás értelmében a Szentlőrinc NB II-es labdarúgócsapata vasárnap (14.30) a Kazincbarcika ellen lép pályára Kozármislenyben. A bajnokit megrendezik, de a klub vezetői arra kérik szurkolóikat és a média munkatársait, hogy lehetőség szerint viseljenek maszkot és használjanak kézfertőtlenítőt. A vasárnapi U7-es és U9-es Bozsik Programot is megtartják, a Szentlőrinci Sporttelepre azonban csak testhőmérséklet-mérés után, szájmaszk használata mellett lehet belépni.