Címlap Sport Adamcsek és P...

Adamcsek és Priskin vívott gólpárbajt egymással

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fordulatos, élvezetes meccset vívott egymással a PMFC és az ETO FC Győr labdarúgócsapata az NB II harmadik fordulójában, végül mindkét félnek meg kellett elégednie egy–egy ponttal.

A pécsi szurkolókra ezúttal sem lehetett panasz, ismét sokan voltak a lelátón – sok NB I-es csapat büszke lenne hasonló nézőszámokra. Nem lehetett panasz a PMFC-re sem, amely Adamcsek Máté remek góljával hamar vezetést szerzett (szabadrúgásból talált a kapuba), ám előnyét nem tudta megőrizni a félidőig, mert jött a győriek válogatott támadója, Priskin Tamás, aki büntetőből egyenlített. Nagy kár, hogy nem egy élvonalbeli együttesben futballozik, mert akkor nem keseríthette volna a pécsiek életét egy újabb találattal – ennek köszönhetően a 42. percben már vezettek a vendégek. A szünet után aztán ismét jött Adamcsek, aki nem akart lemaradni Priskintől, bevágott ő is még egyet, ezzel 2-2 lett az állás. Ez is maradt a végeredmény, mert bár adódtak még nagy helyzetek itt is, ott is, a labda nem került a gólvonal mögé.

PMFC–ETO FC Győr 2-2 (1-2)

Labdarúgó NB II, 3. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 3000 néző. Vezette: Antal P. PMFC: Helesfay – Sági, Rácz, Preklet, Katona – Grabant, Futó, Bartha, Hegedűs (Óvári, a szünetben) – Adamcsek, Geiger (Tihanyi, 80.). Vezetőedző: Vas László. ETO FC Győr: Gundel-Takács – Vári, Lipták, Temesvári, Fejes – Vaskeba, Kiss M., Múcska (Vitális, 62.) – Májer, Priskin, Király (Szimcsó, 10., Vankó 84.). Vezetőedző: Tuifel Péter.
Gólszerzők: Adamcsek (11., 50.), ill. Priskin (37. – 11-esből, 42.).