Bognár: elnézést kért azoktól, akik félreértették

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szombaton sok focidrukkernél kiverte a biztosítékot a Paks vezetőedzőjének megnyilvánulása. Bognár György folyamatosan azt feszegette, hogy miért nem tudják újraindítani a félbeszakadt meccset, amelyik játékos pedig nem tudja feldolgozni a történteket pár perc alatt, azt cseréljék le.

Most klubcsapata közösségi oldalán tettek közzé közleményt, amit változtatás nélkül közlünk.

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia–Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil,

szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását.

Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akit akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. 

A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”

Előző sztori

Követel a DK: Legyenek ingyenesek a balatoni strandok

Következő sztori

Tüntetnek a pedofiltörvény ellen hétfőn!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1