A kozármislenyi öltözőt majd’ szétvetette az öröm a lefújás után, de ez teljesen érthető, mert ez nagy győzelem volt (Fotó: HR-Rent Kozármisleny)
Címlap Sport Ez nem piskót...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az élvonalba igyekvő, külföldi játékosokkal megerősített ETO FC Győrnél is jobbnak bizonyult a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II-ben.

Nagyon nehéz meccs várt a kozármislenyi futballistákra, hiszen a nagy tradíciókkal rendelkező, nem mellesleg jelenleg is roppant erős kerettel bíró ETO FC Győrt fogadták. A bajnoki esélyese a vendégcsapat volt, legalább is az oddsmesterek szerint, más kérdés, hogy a baranyai szurkolók azért tisztában voltak vele, hogy Aczél Zoltán együttese bármire képes lehet!

Jól gondolták! Az első félidőt nagyon jól kezdték a hazaiak, akik egy gyors támadás végén hamar vezetést szereztek: Daru Bence talált közelről a kapuba (1-0). A folytatásban is a mislenyiekről szólt a meccs, akik növelhették volna előnyüket, ám a győri kapus, Ruisz jobb napot fogott ki, mint csapatának mezőnyjátékosai. A második félidőben is roppant keveset mutattak a vendégek támadásban, szurkolóik számára biztosan óriási csalódás volt ez a mérkőzés, gyakorlatilag abszolút nem volt benne a levegőben, hogy egyenlítenek és pontot szereznek. A házigazdák sem mutattak már ekkor annyit, mint az első játékrészben, de nem is kellett: a lényeg ugyanis az volt, hogy megőrizzék előnyüket, megnyerjék a mérkőzést, amit meg is tettek!

Szép győzelem volt ez, srácok!

HR-Rent Kozármisleny–ETO FC Győr 1-0 (1-0)

Labdarúgó NB II., 21. forduló. Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 800 néző. Vezette: Antal Péter (Mohos Milán, Vörös Dániel). HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Horváth D., Gajág, Turi – Beke (Szabó B., 61.), Nagy E., Major, Nagy M. (Molnár, 79.) – Schuszter (Hegedűs, 36.), Kirchner (Horváth P., 61.) – Daru (Tóth Z., 61.). Vezetőedző: Aczél Zoltán. ETO FC Győr: Ruisz – Kovács M. (Vera, a szünetben), Szépe, Boldor (Szujó, 49.), Vianna – Anton, Tóth R. – Bumba (Kröhn, 63.), Skvarka (Diarra, 79.), Huszár (Boschilia, a szünetben) – Lukics. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gólszerző: Daru (19.).