A Szentlőrinc nagy csatát nyert meg, nem csoda, hogy óriási volt az öröm a lefújás után (Fotó: Szentlőrinc SE)
Címlap Sport Gólzáporos me...
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon szalad a szekér a Szentlőrinc NB III-as labdarúgócsapatával, amely a hetedik fordulóban begyűjtötte a hatodik győzelmét, és ezzel a tabella élére ugrott.

Rangadót játszott a Szentlőrinc labdarúgócsapata az NB III. Dél-nyugati csoportjának hetedik fordulójában, hiszen azt a Nagykanizsát fogadta, amelynek ugyanaz a célja: bajnoki cím és feljutás a másodosztályba. A két, hasonló erőt képviselő együttes ennek megfelelően izgalmas, közönségszórakoztató, nagy csatát vívott egymással, és a második félidő közepén még senki sem tudta volna megjósolni, hogy melyik csapat nyer.

A házigazdák kétszer is vezetést szereztek, ám a vendégek mindkétszer egyenlítettek, így az utolsó harminc percnek 2-2-ről futottak neki a csapatok. Volt helyzet itt is, ott is, aztán harmadszor is a lőrinciek kerültek előnybe – ekkor már sejteni lehetett, hogy az övék lesz a három pont. Tíz perccel később ráadásul meglőtték a negyedik góljukat is, s ennek köszönhetően végül 4-2-re győztek, amit vastapssal jutalmaztak a szurkolók.

A másik két NB III-as baranyai csapat számára ebben a fordulóban nem termett babér. A Mohács hazai pályán ugyan előnybe került a Ferencváros II-vel szemben, ám a második félidőben a vendégek fordítottak – bosszantó, hogy a hosszabbításban szerzett góllal csikarták ki a győzelmet. A PTE-PEAC is hazai pályán kapott ki, az egyetemistákat a Dunaföldvár fektette két vállra.

Eredmények: Szentlőrinc–Nagykanizsa 4-2 (gólszerzők: Keresztes 11. perc, Grabant 39. perc, Rétyi 72. perc, Németh M. 82. perc, ill. Lőrincz 37. perc, János N. 63. perc), Mohács–Ferencváros II. 1-2 (Vég 55. perc – 11-esből, ill. Say 59. perc, Varga Z. 92. perc), PTE-PEAC–Dunaföldvár 0-2.