Címlap Sport Ingyenes nyíl...
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hat féle tánc és mozgásműfaj várja Pécs táncszerető közönségét a Fordan Táncklub nyílt napján, amelyre ma délután 14 órától kerül sor az Indóház téri Tánccentrumban, illetve az előtte lévő szabad területen. A szervezők minden korosztálynak kínálnak programot.

A Pécsi Fordan Táncklub jubileumi évének ötödik állomásánál kiemelt rendezvényt szán azoknak, akik szeretnék jobban megismerni az idén 35 éves egyesület életét, vagy éppen ki szeretnék próbálni valamelyik műfajt.

Harmadízben tartjuk legújabb táncos otthonukban, az új Fordan Tánccentrumban a bemutatónkat és az ingyenes nyílt napunkat. Várhatóan sok érdeklődő család és leendő ifjú táncos fog kilátogatni a rendezvényre, hiszen a bemutatókon kívül mind a három teremben más és más táncműfajt lehet kipróbálni. A kapunyitás fél kettőkor lesz, a program egy igen pörgős műsorral kezdődik kettőkor

– fogalmazott a Pécs Aktuálnak Papp Viktor, a fordanosok vezetője.

A Tánccentrum előtti szabad téren az akrobatikus rock ’n’ roll és fashion street dance szerepel a palettán több korosztályt érintve. A klub legrégebbi és legeredményesebb táncosai fognak színes műsort adni a jövő táncosainak, hogy kedvet kapjanak. A bemutatók után mind a három táncteremben más és más tánc- és mozgásműfajt lehet majd kipróbálni.

„Idén összesen hat csoportba várjuk az új tanítványokat, gyakorlatilag minden korosztálynak tudunk ajánlani valamit. A legkisebbeknek az aprock-mini rockyt javasoljuk, a nagyobbaknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t és a fashion street dance-t, jelenleg ezek a táncok a legnépszerűbbek a klubban. A Dance for Ladies órákat hölgyeknek szánjuk. Első ízben került be a választható mozgásformák közé az AEROFIT, amelyet Somogyi Kristóf tapasztalt fitneszedző vezet. A Ritmo TSE táncosai, akik ezúttal is a nyílt nap vendégei, a társasági táncokat fogják népszerűsíteni.”

Mindenki, aki aktívan részt vesz valamely nyílt órán, kap egy sorsjegyet, amivel a nap végén külföldi utazást, ajándékcsomagokat, valamint utalványokat nyerhet – ha mellé pártol a szerencse. Külön jutalmazzák azokat, akik éppen a nyílt napon döntötték el, hogy beiratkoznak a Fordan Táncklubba.