Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Krikler Zsombor tizenkilenc évesen döntőzött a felnőtteknél

Nagyon odatette magát a felnőtt országos bajnokságon Pécsi Kajak-Kenu Club kicsiny csapata.

A Szolnokon megrendezett felnőtt országos bajnokságon a PKKC versenyzőinek érmet nem sikerült szerezniük, de több döntős helyezést is elértek, ennek köszönhetően pontokkal térhettek haza.

– A Kugler Attila és Fodróczi Vilmos kettős az Angyalföldi Vízisport Egyesület két tagjával, Nikodém Patrikkal és Havasi Gergővel kiegészülve kajak négyesben kétszáz méteren alig több, mint három tizeddel maradt csak le a dobogóról és végzett a negyedik helyen – mondta a Pécs Aktuálnak ifjabb Csaba András, a PKKC vezetőedzője.

A teljes felnőtt csapat szépen teljesített, de ki kell emelni Krikler Zsombort, aki kajak egyes ötszáz méteren első éves U23-as versenyzőként döntőzött, s kilencedik helyen ért célba. A döntőben természetesen a hazai krém állt rajthoz, többek között az olimpikon Kopasz Bálint, a 2019-es világbajnok is…

Hirdetés

– Az előfutamomat nézegetve már volt benne ráció, hogy bekerülök a döntőbe – mesélte a mindössze 19 éves kajakos. – Mondjuk az is igaz, hogy nem mindegyik előfutamban jött volna ki ilyen jól a lépés, szóval volt benne némi szerencse is. A döntőt aztán már nem izgultam túl, csak egy full pályát kellett mennem, nem volt más célom. Megpróbáltam kihozni magamból a maximumot, viszonylag jól is sikerült.

A PKKC eredményei a felnőtt országos bajnokságon. K4 férfi felnőtt 1000 m: 6. Sánta Viktor–Krikler Zsombor–Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K1 férfi felnőtt 500 m: 9. Krikler Zsombor. K2 férfi felnőtt 500 m: 8. Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K4 férfi felnőtt 500 m: 9. Sánta Viktor–Krikler Zsombor–Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K2 férfi felnőtt 200 m: 6. Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K4 férfi felnőtt 200 m: 4. Nikodém Patrik (AVSE)–Kugler Attila–Havasi Gergő (AVSE)–Fodróczi Vilmos.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Haldoklik a hagyományos média: mindent letarol az internet

Következő sztori

A BL-indulás nyilván csak álom, a tabella első helye viszont a valóság!

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)