Címlap Sport A BL-indulás ...

A BL-indulás nyilván csak álom, a tabella első helye viszont a valóság!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon megverte ellenfelét a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata, ennek köszönhetően az ifjú titánok a tabella élére álltak az OB I-ben.

Néhány napja a Honvéd otthonában három góllal kapott ki a Debrecen. Most, a pécsi Abay Nemes Oszkár Sportuszodában tizeneggyel!

Török Viktor együttese tényleg álomszerűen kezdte a bajnokságot, hiszen előbb ikszelt a BVSC-vel, aztán legyőzte a Miskolcot, most pedig kiütötte a Debrecent – három meccs után hét pontnál tart. A Debrecen ellen nem volt pardon: az összes, mind a négy negyedet megnyerték a pécsiek! A harmadikban annyi találat esett, mint egy gólszegényebb mérkőzés teljes játékidejében, Zerinváryék hétszer találtak be, míg a vendégek kétszer.

A PVSK-Mecsek Füszért ezzel a győzelemmel a tabella élére állt. Jól néz ki, nem kérdés, de mindenki tisztában van vele, hogy nem ott van a helyük a pécsi fiúknak: egyrészt, több csapatnak van elmaradt meccse, másrészt a Török-legények három hazai bajnokival kezdtek.

PVSK-Mecsek Füszért–Debrecen 16-5 (3-1, 4-1, 7-2, 2-1)

Férfi vízilabda OB I., 3. forduló. Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Kolozsi 2, Zerinváry 4, Csorba 2, Kókai, Rakonjac, Lihotzky 1. Csere: Barát (kapus), Csaba M. 1, Reisz, Gál 2, Gaszt 2, Turnai, Sólyom 2. Vezetőedző: Török Viktor.