Címlap Sport Lábteniszpály...
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jótékonysági lábtenisztornát tartanak július 15-én a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban kialakított új lábteniszpályán. A torna fővédnöke dr. Katzirz Béla 22-szeres magyar válogatott labdarúgó, a Pécsi MSC korábbi játékosa.

A két pályából álló mini lábteniszközpontban a pályák megtisztítása és a salak rendbetétele után hálókat és cserepadokat tettek ki, és a közeljövőben eszköztároló épület is helyet kap majd. A pályát bárki használhatja. Júliusra várhatóan egy applikáció is elkészül, amelynek köszönhetően egyszerű és gördülékeny lesz a pályafoglalás.

A pályaavató lábtenisztorna bevételével Supák Gergő gyógykezelését kívánják segíteni, aki a PMFC utánpótlás focistájának, Supák Máténak az öccse. A kisfiúnál 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak a fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családnak.

A felajánlásokat a torna ideje alatt kihelyezett gyűjtőládában, illetve az alábbi bankszámlaszámra várják:

K&H Bank: 10402427-00029942-00000000
Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére

(Fotó: PSN)