Címlap Sport Minitornázott...

Minitornázott a PMFC labdarúgócsapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC, a Szentlőrinc és a Kozármisleny is pályára lépett felkészülési mérkőzésen. Vajon az eredmény vagy a kísérletezgetés volt a fontosabb?

Az NB II-re hangoló PMFC a Dunaújvárossal találkozott volna szerdán, de a leendő ellenfél „elfogyott”, létszámproblémák miatt nem tudta vállalni a mérkőzést, így a pécsiek beugrottak egy siófoki minitornára. Vas László tanítványai egy–egy félidőt játszottak a Szombathelyi Haladással és a BFC Siófokkal, vagyis két olyan együttessel, amellyel a másodosztályban is össze fognak futni.

A felkészülési minitorna eredményei: BFC Siófok–Szombathelyi Haladás 1-2, Szombathelyi Haladás–PMFC 2-0, BFC Siófok–PMFC 2-2.

A szintén az NB II-re készülő Szentlőrinc a III. Kerületi TVE vendége volt. Az első félidőben egyértelműen a baranyai csapatnak állt a zászló, ám Hleba tizenegyest hibázott, így végül gól nélküli döntetlennel zárult az első negyvenöt perc. A másodikban aztán próbajátékosok és fiatalok kaptak lehetőséget, akikkel szemben a házigazdák érvényesítették az akaratukat.

Felkészülési mérkőzés: III. Kerületi TVE–Szentlőrinc 3-0 (0-0).

Az NB III-as HR-Rent Kozármisleny is pályára lépett, a Nagykanizsát fogadta. Jelena Richárd vezetőedző sok játékost tesztelt, láthatóan nem a végeredmény volt számára a legfontosabb.

Felkészülési mérkőzés: HR-Rent Kozármisleny–Nagykanizsa 2-3.

Kép forrása: pmfc.hu