Címlap Sport Nagyon jól bí...

Nagyon jól bírták a gyűrődést a pécsi vízipólós fiúk

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rendhagyó időket élünk, rendhagyó napja volt a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapatának is: előbb bajnokit játszott az UVSE-vel, majd a Magyar Kupában is megmérkőzött egymással a két együttes.

Mindkét csapat ugyanúgy bírta a gyűrődést. Bocsánat, nem igaz: Török Viktor együttese egy hajszállal jobban! Az első meccsen, az OB I-es bajnokin 8-8-as döntetlen született, nem sokkal később jöhetett a kupameccs. Kevesen tettek volna rá nagyobb összeget, de ez a mérkőzés sem dőlt el a rendes játékidőben, jöhetett a ráadás – az ötméteresekben pedig már a pécsiek voltak jobbak, egy góllal nyertek és ezzel megszerezték a tizenegyedik helyet.

UVSE–PVSK-Mecsek Füszért 8-8 (2-1, 1-1, 3-4, 2-2)

Férfi vízilabda OB I. Komjádi Béla Sportuszoda. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Kolozsi, Zerinváry 1, Csorba 1, Turnai, Rakonjac 2, Lihotzky. Csere: Csaba M. 2, Reisz, Gál 1, Gaszt, Kókai, Sólyom 1. Vezetőedző: Török Viktor.

UVSE–PVSK-Mecsek Füszért 14-15 (3-3, 2-2, 2-2, 4-4, 3-4)

Benu férfi vízilabda Magyar Kupa, 11. helyért. Komjádi Béla Sportuszoda. PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – Kolozsi 3, Zerinváry 1, Gaszt 2, Kókai, Aranyi, Palatinus 1. Csere: Csaba M. 2, Németh 1, Csorba 1, Reisz, Turnai 1, Lihotzky 3. Vezetőedző: Török Viktor.