Lőrinc

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Negyedmilliárdra pályázhatnak a pécsi egyesületek is!

Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak sportszervezetek a HISZEK Benned Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében, a kis- és közepes egyesületek 500 ezer és 4 millió forint közötti támogatást nyerhetnek el - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára egy hétfői budapesti sajtótájékoztatón.

Hirdetés

Az előző ütemhez képest 50 millió forinttal nőtt a támogatási keret – mondta el Szabó Tünde a sportért felelős államtitkár.

A program most kihirdetett üteme az utánpótlás-nevelés támogatásához és sikeréhez, valamint az egészség fejlesztéséhez járul hozzá – közölte.


A támogatásokat személyi jellegű kifizetésekre, sporteszközök beszerzésére, létesítményhasználatra, versenyeztetéssel kapcsolatos feladatokra, valamint edzőtáborozáshoz szükséges költségekre lehet fordítani – tette hozzá az államtitkár.

Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő elmondta, hogy a koronavírus járványra reagálva emelkedett 25 százalékkal a támogatási keret. A pályázatokat augusztus 15-éig lehet benyújtani és a támogatásokat szeptember közepétől fogják folyósítani.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Orrtörés lett a vita vége a két idős férfi közt Pécsen

Következő sztori

A siklósi fiúk a strandkézi királyai

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)