Nagyot csatázott egymással a két csapat, végül egyik sem tudta legyűrni a másikat (Fotó: Tiszakécskei LC)
Címlap Sport Nem maradtak ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kozármislenyi szurkolók nagyon bíztak benne, hogy a harmadik tavaszi bajnokiján csapatuk megszerzi az idei első győzelmét, ám Tiszakécskén döntetlennel zárt Aczél Zoltán együttese.

A 19. és a 20. fordulóval kezdődött a tavaszi szezon, aztán jött a 18. kör… A kiváló őszt produkáló NB II-es kozármislenyi csapat a Honvéd elleni hazai vereséggel indított, aztán döntetlenezett Szombathelyen, most pedig mindenki abban bízott, hogy meglesz az első idei győzelem, hiszen az utolsó előtti helyen álló Tiszakécske vendége volt.

A hazai csapatnak nagyon kellenek a pontok, ami látszott is a játékukon. Küzdelmes, élvezetes mérkőzést játszott a két csapat annak ellenére is, hogy gól végül egyik oldalon sem született. Az első félidőben nagyon kevés volt a helyzet, a másodikban már több kockázatot vállaltak a felek, de a védelmek ezen a napon nagyon jól muzsikáltak, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Aczél Zoltán: – Nagyon küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt. Az első félidőt nem kezdtük jól, az elején ránk erőltette az akaratát a Tiszakécske. A félidő közepétől kezdtünk el jobban futballozni. A helyzetek alapján több is lehetett volna ebben a meccsben, a Tiszakécske ellen azonban az egy pont is megbecsülendő.

Tiszakécske–HR-Rent Kozármisleny 0–0

Labdarúgó NB II., a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés. Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Jakab Árpád (Kovács Gábor, Dobos Dávid). Tiszakécske: Kiss Á. – Balázs B., Fodor F., Valencsik – Bertus (Vajda, 79.), Szőr, Szekér, Cipf (Takács T., 89.) – Kállai, Zamostny, Torvund. Vezetőedző: Kis Károly. HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Schuszter, Gajág, Ikonomu (Major, a szünetben), Turi – Nagy E., Tóth Z. (Horváth P., a szünetben), Horváth D., Molnár Á. (Nagy M., 65.) – Kirchner, Füredi (Daru, 65.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.