Címlap Sport Pontot rabolt...

Pontot raboltunk Moszkvában, a második helyen vagyunk

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kibírta az orosz nyomást a magyar labdarúgó-válogatott, amely gól nélküli döntetlenre végzett Moszkvában a Nemzetek Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Az oroszok a Puskás Arénában megleptek minket, bíztunk benne, hogy a jó formában lévő magyar csapat postafordultával visszaadja a kölcsönt. Valljuk meg, nem sok esélyünk volt a győzelemre Moszkvában, a hazaiak egyértelműen közelebb álltak a három ponthoz. De nem tudták megszerezni, mert ha túl is jutottak a védelmünkön, ott volt Dibusz Dénes, aki többször is nagyot védett.

A döntetlennel a magyar válogatott továbbra is a második helyen áll a csoportban. Novemberben zárul a csoportkör, 15-én Szerbiát, 18-án Törökországot fogadjuk.

Oroszország–Magyarország 0-0

Labdarúgó Nemzetek Ligája, B-liga, 3. csoport, 4. forduló. Moszkva, VTB Aréna, 4000 néző. Vezette: Oliver (angol). Oroszország: Sunyin – Szmolnyikov, Szemjonov, Kudrjasov, Zsirkov (Karavajev, 67.) – An. Mirancsuk (Bakajev, 55.), Zobnyin, Ozdojev (Szobolev, 81.) – Ionov (Gazinszkij, 67.), Dzjuba, Kuzjajev (Mosztovoj, 55.). Szövetségi kapitány: Sztanyiszlav Csercseszov. Magyarország: Dibusz – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Sigér, Gazdag (Nagy Á., a szünetben), Kalmár (Schäfer, 77.), Holender (Fiola, a szünetben) – Szalai Á. (Könyves, 83.), Nikolics (Varga K., 61.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi.

A csoport másik mérkőzésén: Törökország–Szerbia 2-2.

A csoport állása 4 forduló után: 1. Oroszország 8 pont, 2. Magyarország 7, 3. Törökország 3, 4. Szerbia 2.