Sokak szerint övé a jövő a Bellatornál – bízunk benne, hogy igazuk van! (Fotó: Facebook)
Címlap Sport Szép volt, No...
Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mindössze 46 (!) másodperc alatt intézte el ellenfelét Növényi „Magic” Norbert a Bellator 297-en.

Nagyon jó úton halad afelé az ifjabb Növényi, hogy valami nagyot produkáljon a kevert harcművészetek sportágában, az MMA-ban. Az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert fia ugyanis a világ második legnagyobb szervezeténél, a Bellatornál újabb fényes győzelmet aratott: a lengyel Kamil Oniszcuk egy percig sem bírta ki ellene! „Magic” egy jobbossal megrendítette ellenfelét, aki a földre került, ott pedig nem volt pardon, a magyar harcos addig ütötte, amíg a mérkőzésvezető be nem szüntette a küzdelmet.

Növényi ezt követően megint hozta a show-t, hiszen lejtett egy kis táncot a ketrec közepén. Sokan úgy vélik, hogy ez tiszteletlenség, ezért nem tetszik, nekik, mások úgy gondolják, a győzelmek mellett valami mással is fel kell hívnia magára a figyelmet – nem mellesleg ilyenkor annyi adrenalin dolgozik benne, hogy szinte azt sem tudja, mit csinál. Mindenki döntse el, mit gondol a kis Növényi táncáról.

Egyvalami biztos: a bunyója élvezetes és kőkemény! Növényi ezzel továbbra is veretlen, 7-0-nál tart, ráadásul hatszor idő előtt finiselte ellenfelét!

Növényi kiütését ITT lehet megtekinteni!