Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Török Viktor áll a pécsi férfi vízilabdacsapat élére

Hirdetés

Távozott a PVSK-Füszért férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Lukács Gergely, akinek a helyét az eddig másodedzőként dolgozó Török Viktor veszi át.

A pécsi együttes kedden délelőtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen – a vlv.hu beszámolója szerint – Antonio de Blasio klubelnök és Domenico de Blasio szakosztályvezető azt mondta, számukra is gondot okoz a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, de keresik a támogatókat, és számítanak az önkormányzat segítségére is. Hozzátették, a játékosok fizetését csökkentették, ugyanakkor sikeres tárgyalásokat folytattak, és a keret túlnyomó többségét meg tudták tartani, néhány igazolás ügyében pedig még zajlanak az egyeztetések.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Lukács Gergely családi okok miatt távozik a vezetőedzői posztról, az új tréner pedig a három éve Pécsen dolgozó Török Viktor. “Jelenleg nehéz mit mondani a jövőről, látható, hogy mindenhol elég labilissá vált a helyzet, de szerencsére itt Pécsen nagyjából összeállt a keret, két-három játékossal tárgyalunk még” – nyilatkozta a vlv.hu-nak az új vezetőedző. Hozzátette, igyekezett feltérképezni a mezőny várható erőviszonyait, és úgy véli, van öt-hat csapat, amely stabil játékerőt képvisel.

“Tudom, hogy vannak csapatok, amelyek már edzenek, nálunk, úgy tűnik, talán június második hetében kezdődhet meg a vizes munka valamelyik szabadtéri medencében” – mondta Török Viktor. A PVSK az alapszakasz A csoportjában az ötödik helyen állt, a szövetség május 11-én befejezettnek nyilvánította a bajnokságot a világjárvány miatt.

Hirdetés

Előző sztori

Már telefonnal is bejárhatjuk a híres filmes helyszíneket

Következő sztori

Tréfás közleményben reagált a PÉTÁV-tól "elvett" százmilliókra a pécsi városvezetés

Legutóbbiak innen: Sport