Móric

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Török Viktort is meglepték a fiúk

Nagyon jó teljesítményt nyújtott a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata a Magyar Kupa harmadik fordulójában, Török Viktor együttese mindhárom mérkőzését megnyerte.

Szombaton kettő, vasárnap egy mérkőzés várt a pécsi fiúkra a Hajós Alfréd Sportuszodában. A Kaposvárral kezdtek Török Viktor tanítványai, s a szokásoknak megfelelően ezúttal is nagy csata kerekedett ebből a párharcból: két negyed után még a somogyiak vezettek 7-5-re, hogy aztán végül a PVSK-Mecsek Füszért nyerjen két góllal. A folytatásban jött a KSI, amellyel szemben nem volt elég a rendes játékidő a döntéshez, jöhettek az ötméteresek, ebben a műfajban pedig Csaba Mártonék voltak a jobbak. Vasárnap a DVSE ellen már nem volt pardon, három, három és fél negyeden át a pécsiek akarata érvényesült, akik végül négy góllal nyertek.

  • Abszolút elégedett vagyok, körülbelül erre számítottam – kezdte értékelését Török Viktor vezetőedző. – A Kaposvár ellen nagyon jó harmadik és negyedik negyeddel sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést, a KSI-vel szemben pedig nyilván szerettünk volna győzni büntetők nélkül, sajnos nem jött össze. A négy–öt óra alatt lejátszott nyolc negyed meglátszott a fiúkon, de nagyon büszke vagyok rájuk, gratulálok nekik, mert a körülményekhez képest nagyon jól teljesítettek. Vasárnap a Debrecen ellen igyekeztünk megmutatni, hogy pihenten képesek vagyunk jobb formában vízilabdázni. Nagyon megleptek a fiúk, mert ilyen összeszedett játékot még nem is igazán láttam tőlük a szezon során. Jövő héten megpróbálunk minél előrébb végezni a sorozatban.

A PVSK-Mecsek Füszért eredményei a 3. fordulóban: PVSK-Mecsek Füszért–Kaposvár 11-9, PVSK-Mecsek Füszért–KSI 11-11 – ötméteresekkel 4-2, PVSK-Mecsek Füszért–DVSE 12-8.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Ivkovics Sztojan vendége volt Rátgéber László

Következő sztori

182 ember jelentkezett iskolaőrnek Baranyában

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)