Friderika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tudnivalók a PMFC szurkolóinak

/

Kazincbarcikára utaznak a piros feketék.

Vasárnap a PMFC a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatával küzd meg idegenben az NB II-es labdarúgó bajnokságban. A találkozó este 8 órakor kezdődik.

A mérkőzésre utazó vendégszurkolóknak fontos tudnivalókat tett közzé a rendőrség.

A találkozó a kazincbarcikai Kolorcity Arénában lesz. A gépjárművel érkező vendégszurkolók a 26-os számú főút Sajószentpéter és Kazincbarcika között lévő Berentei elágazásnál találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 17 óra 15 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza Sajószentpéterig. Arra kérik a PMFC drukkereit, ezt vegyék igénybe, mert így tudják biztosítani a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértés, azaz minden esetben, ha valakinél ilyet találnak indulni fog eljárás. A további tudnivalók a PMFC honlapján olvashatóak.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Másfél óráig vesztegelt öt ember és egy kutya a tv-toronyban beragadt liftben

Következő sztori

Arany és bronz érmekkel tértek haza a PSN versenyzői

Legutóbbiak innen: Rövidhírek

bool(false)