Címlap Sport Van ilyen: ez...
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az első percben gólt kapott a HR-Rent Kozármisleny, félóra elteltével pedig már emberhátrányban volt, ezek után nem meglepő, hogy végül vereséget szenvedett az éllovas Nyíregyháza otthonában. Kár érte, mert az M4 Sporton megnéztük volna, ahogy most is kellemes meglepetést szerez Aczél Zoltán együttese.

Mindenki tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű dolguk a mislenyi srácoknak az NB II. idei utolsó előtti játéknapján, hiszen a tabella éllovasához, a Nyíregyházához látogattak. Ugyanakkor az elmúlt hónapokban már bizonyította Aczél Zoltán csapata, hogy mindenkivel szemben állja a sarat, nem csoda, hogy nem kis meglepetésre a negyedik helyen áll.

Az M4 Sport által élőben közvetített bajnokin azonban gyakorlatilag semmi sem sült úgy el, ahogy a mislenyiek szerették volna. Még egy perc sem telt el, amikor a házigazdák (a mérkőzést egyébként Balmazújvárosban játszották) Farkas Bendegúz révén vezetést szereztek (1-0)! A folytatásban azért a baranyai csapat is megmutatta, hogy van benne spiritusz, bátran ment előre, aminek meg is lett az eredménye, egy öngóllal egyenlített a 28. percben (1-1). Innentől kezdve bárhogy alakulhatott volna – ha nem jön egy kiállítás. Beke Péter ugyanis lerántotta a gólhelyzetben kilépő Géresit, amiért piros lapot kapott, ez a momentum pedig eldöntötte a meccset. Nem sokkal később Ramos révén már előnyben is volt a Nyíregyháza (2-1), hogy aztán meg se álljon öt lőtt gólig: a szünet előtt betalált Géresi (3-1), majd a második félidőben Herjeczki (4-1) és Novák is eredményes volt (5-1).

Kár érte, de ez a vereség semmit sem von le a kozármislenyiek eddigi szereplésének értékéből. A tabella most is gyönyörű, hiszen a HR-Rent Kozármisleny 31 ponttal a negyedik helyen áll, megelőzve többek között a Szegedet, a Gyirmótot, a Budafokot, a Honvédot, hogy a PMFC-ről ne is beszéljünk. Ráadásul ne feledjük, az évtől még lehet szépen búcsúzni, vasárnap rendezik meg ugyanis az idei utolsó fordulót, amely során Kirchnerék a Tiszakécske vendégei lesznek.

Nyíregyháza–HR-Rent Kozármisleny 5-1 (3-1)

Labdarúgó NB II., 17. forduló. Balmazújváros, Balmazújvárosi Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Antal Péter (Máyer Gábor, Király Zsolt). Nyíregyháza: Dala – Rjaskó M., Alaxai, Gengeliczki – Farkas B. (Gresó, 83.), Sigér Á., Kesztyűs B., Kovácsréti – Géresi (Pataki B., 83.), Ramos (Novák Cs., 71.), Nagy D. (Herjeczki, 58.). Vezetőedző: Tímár Krisztián. HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Beke P., Gajág, Nagy E. (Tóth Z., 64.), Turi (Füredi, 64.) – Molnár Á., Kozics, Vajda R. (Schuszter R., a szünetben), Kirchner – Bor (Nagy M., 64.), Horváth P. (Hegedűs M. 70.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Farkas B. (1.), Ramos (32.), Géresi (45.), Herjeczki (62.), Novák Cs. (84.), ill. Gengeliczki (28. – öngól).

Kiállítva: Beke P. (30.).