Címlap Szórakozás Brutális kedv...
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Különleges akcióba kezdett a Harkányi Fürdő, azt szeretnék, ha több pécsi vendégük lenne, és kipróbálnák a régió egyik legnagyobb vízi komplexumát – ami még tovább bővül hamarosan, nem is akármivel.

A mostani hétvégén, vagyis január 20-21-én

a pécsi lakcímmel rendelkezők kedvezményes árú jeggyel mehetnek be a fürdőbe, mindössze 2000 forintért.

A jegyeket IDE KATTINTVA tudják megvásárolni azokat, akiket érdekel a lehetőség.

Herendi Ferenc, a Harkányi Gyógyfürdő marketing- és ellátási igazgatója lapunknak azt mondta, sok újdonsággal várják a pécsieket a hétvégén, akár 34, 36, 38 fokos vízhőmérséklettel is – a gyerekek és az idősebbek miatt.

– Megnyitottuk a Harka Vízivilágot, valamint az új szaunákat is, ezért a téli élményfürdőzésnek, téli strandolásnak sincs akadálya. A fiatalabbaknak a kalandmedencét ajánljuk feltétlenül, amelyben három csúszda, ugrótorony, mászófal, sodrófolyosó és a pezsgőmedence is van. A legkisebbek – és szüleik – a beltéri Gyermekvilágban igazán tartalmasan szórakozhatnak majd, a pancsolóban vízesés és kincsesbarlang, az 50 centiméter mélységű medencében pedig kalózhajó-csúszda és vízágyú várja őket – sorolta Herendi Ferenc.