Címlap Szórakozás Élvezős, mele...

Élvezős, melegpornós hangokkal kampányolnak Márki-Zay Péterék!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szintet lépett az ellenzék kampánya, a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom egészen megdöbbentő kampányfilmet pakolt össze. Ebben

éppen elélvező vagy ahhoz hasonló hangokat kiadó, melegpornós aláfestéssel emlékeztetik az embereket, hogy kire is kell szavazni.

Még mielőtt tovább lépnénk, inkább megmutatjuk a rövid videót:Ez a „kampánytechnika” fényévekel erősebb, mint a jobboldal Mini Feri-kampánya, amely ehhez a melegpornós spothoz képest délutáni babazsúrra való vicc.

A Mini Feri-kisfilm először a YouTube-on jelent meg. Ebben Gyurcsány Ferencet az Austin Powers második részének főgonoszaként, Dr. Genyaként ábrázolják, míg Márki-Zay Pétert a filmben bemutatkozó klónjaként, Kicsi Énként jelenítik meg. Ugyanez az átértelmezett jelenet azóta a Fidesz, illetve a Civil Összefogás Fórum (CÖF) óriásplakátjain is megjelent már. (Végül jogi problémák miatt elakadt a téma, ugyanis a készítők nem kértek engedélyt a Warner Mediától).  

Van egy ország…

Egyébként nem a fenti az egyetlen megdöbbentő kampányvideója MZP-nek, korábban ugyanis ezzel is hatalmasat ment a politikus:Bár ezt a videót végül leszedték MZP oldaláról, az internet nem felejt – és erre emlékeztetik is szinte naponta azóta a baloldal miniszterelnök-jelöltjét.

Kocsmai módszer

Amint arról már írtunk, Márki-Zay Pétert egyébként egyre több kritika éri még a baloldali, liberális oldalról is azért, amilyen stílusban beszél, ahogyan kampányol és amiket mond eközben – és tény, hogy gyakran döbbenetes kijelentéseket tesz, amiket aztán magyaráznia kell, mert olyannyira kiverik a biztosítékot.

EZ AZONBAN NEM VÉLETLEN, HANEM TUDATOS TECHNIKA a részéről,

MZP ugyanis saját bevallása szerint is “kocsmai, piaci taktikát” követ. Erről éppen Péterfi Juditnak beszélt a napokban egy videóban:

Rá is kérdezett Péterfi, hogy ebből át tud-e váltani “miniszterelnökre”, de Márki-Zay azt mondta: csak egy Márki-Zay Péter van, ő pedig olyan, amilyen.