Címlap Szórakozás Ennyike: Hada...

Ennyike: Hadat kellene üzenni Amerikának – fejtegették a HírTV-ben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szarajavói merénylethez, Pearl Harborhöz, illetve a kassai bombázáshoz hasonlította a Balti-tengeren kilyukadt gázvezetékeket Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik főszervezője a Hír TV-n – vette észre a 444.

Bencsik azt mondta, hogy szerinte az amerikaiak robbantották fel az Északi Áramlat vezetékeit.

Ezt úgy hívják, hogy hadüzenet. Az Amerikai Egyesült Államok megtámadta az Európai Uniót. Ez ilyen egyszerű. Miközben püföli Oroszországot Ukrajnában, most úgy döntött egy merész fordulattal, hogy megtámadja az Európai Uniót is, és olyan kárt okozott neki, aminek a következményét föl se tudjuk fogni. Normális esetben ilyenkor az Európai Unió azt mondja, hogy… de nincs ugye hadserege, csak országok vannak, és azoknak a vezetői egy sajátságos lelkiállapotban vannak. Azt kellene válaszolni, hogy felvesszük a kesztyűt, és mi pedig hadba lépünk Amerikával szemben. Ez ugyanis nem baráti tűz volt. Ez egy gonoszul eltervezett és profin végrehajtott szabotázsakció volt. Abból a célból, hogy a kevés gázvezeték, ami Oroszország felől érkezik Európába, ne működhessen

– magyarázta a Vezércikk című műsorban.

Az Északi Áramlat 1 és 2 vezetékek feltételezett robbantásáról itt írtunk bővebben, illetve megírtuk azt is, nem zárható ki, hogy Magyarország is egy hasonló akció célpontjává válhat.