Javítás, pontosítás: ennyit költenek a pécsi politikusok Facebookra

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi politikusok Facebookos költéseit bemutató cikkünkben elírás történt. Minden városvezető, koalíciós vagy ellenzéki politikus esetében a Facebook hivatalos adatait használtuk fel, amelyeket képernyőmentésben is bemutattunk. A szövegben azonban – figyelmetlenségből eredően – 6 hónapról írtunk, miközben 16 hónapos adatok látszanak a közösségi oldal rendszerében. Ezért bár

az összegek tényszerűek, a képernyőmentések tényszerűek, a kísérő szövegben helytelenül jelenítettük meg a vonatkozó időtartamot az összes bemutatott politikus esetében.

Tehát cikkünk első verziójában tévesen írtunk 6 hónapot Péterffy Attila esetében is, mert ahogy az a lementett, cikkünkben szereplő Facebook adatokon is látszik, 16 hónapról van szó: azaz tavaly március és idén szeptemberi időszakról készültek a képernyőmentések.

A véletlen és figyelmetlenségből eredő, időintervallumra vonatkozó elírásért elnézést kérünk Pécs polgármesterétől és a többi, bemutatott politikustól, valamint olvasóinktól is.

Előző sztori

Csütörtökön kezdődik az idei Tanuló Fesztivál Pécsett

Következő sztori

Betépve, gázpisztollyal rámolta ki a pécsi dohányboltot, most csücsülni fog