Címlap Napi Komment Pécsiek hangj...

Pécsiek hangja: Kesztyűbáb és óriáskerék

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új rovatunkban a legérdekesebb, legtalálóbb, leginkább elgondolkodtatóbb vagy csak simán eltalált nyilvános kommenteket mutatjuk be a pécsi online térből - bármiféle magyarázat nélkül, szó szerint. Ez a pécsiek hangja!

„Egy kesztyűbáb a polgármester, aki letiltja a fészbukjáról a kritikusokat, az egyik alpolgm még többszöri elárulása után is fehér ujjakkal szorítja a székét, de még az őt eláruló pártba is belép, annyira kell az állás, és kineveznek a ZSÖK élére egy autófinanszírozásban jàrtas noname embert, a másik alpolgm csendben intézi az ügyeit, ahogy eddig, a mókuskerék kéken áll, várja a látogatókat, de nem önkorm ügy, ő csak közleményt ad ki róla, a bognárja beszáll a tükebuszos perbe, miközben arról delirál, hogy egy miniszter pornóvideojára ránthat rá, és már az önkorm is végeredményt hírdet az első buszos tárgyalás után. Egy év alatt semmi, átadták a koràbbi önkorm projektjeit, de átvettek gödröket is, amiket most javítanak, közben Pécs légszennyezettsége több embert öl meg, mint a covid bármikor.”

A komment eredetije ezen poszt alatt érhető el.

A rovatban megjelenő vélemények nem a szerkesztőség tartalmai, és nem feltétlenül tükrözik a Pécs Aktuál szerkesztőségi álláspontját semCsak arra törekszünk, hogy több véleményt, álláspontot is bemutassunk egy-egy témában azért, hogy az olvasók minél több nézőpontot megismerhessenek és szabadon eldönthessék, melyikkel értenek egyet leginkább!