Címlap Arc Csizmadia: Ro...

Csizmadia: Rossz hírem van Gyurcsányéknak és Péterffynek, a pécsieket már nem tudják újra becsapni

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hogy ne lehessen külföldről politikai szervezeteket, vagy politikusokat, politikus-jelölteket megvásárolni, szigorítani akar a Fidesz a választási törvényen és a „civilekre” is pártszabályok vonatkoznának – írtuk meg.


Ezt a hírünket kommentálta a nagyobbik pécsi ellenzéki frakció vezetője, Csizmadia Péter. Azt írta:

„Ez nem jó hír Péterffy Attilának, aki maga is egy álcivil szervezet mögé bújt be 2019-ben, és jövőre is erre készül! Aztán az első adandó alkalommal előbújtak a baloldali pártok, és sutba dobták a civileket.

Miközben Pécset az MSZP-sek uralták le, akiknek a pártja mára az 1%-ot is alig súrolja, Gyurcsány Ferenc már a pécsi hatalomátvételre készül. Emlékezzenek csak arra, amikor Péterffy a város ügyeinek tárgyalása helyett fontosabbnak tartotta, hogy az első sorban tapsoljon Dobrev Klárának”.

„Rossz hírem van Gyurcsányéknak és Péterffynek is: 2024-ben a pécsieket már nem fogják tudni becsapni. Mindenki látja most már, hogy a pécsiek érdekei helyett csak a saját és haverjaik zsebét tömik tíz- és százmilliókkal, miközben a városunk egyre inkább lemarad a többi, hazai nagyvárostól. Ideje visszakapaszkodni, és ideje, hogy újra büszkék lehessünk Pécsre!

– reagált Csizmadia Péter, akinek a teljes posztja itt olvasható: