Vezetné Magyarországot is Fekete-Győr András!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

“Új arcokkal építünk egy új Magyarországot! 2022 nem szólhat csak Orbán Viktor leváltásáról. Van egy ennél fontosabb feladatunk is: hogy felépítsünk egy új, 21. századi Magyarországot. Egy új Magyarország felépítéséhez pedig új arcokra van szükség: olyanokra, akik nem a 2010 előtti világból jönnek, és akik értik, hogy rendszerszintű változásra van szükség, mielőtt Magyarország elveszít egy teljes generációt. A Momentum nem ismer lehetetlent, és képes alapjaiban megváltoztatni Magyarországot. Mi nem ismerünk lehetetlent. Vágjunk bele együtt! A nagyszüleinkért, a szüleinkért, a gyerekeinkért, az unokáinkért. A demokráciáért. Az új Magyarországért” – üzente Fekete-Győr András, aki bejelentette, hogy indul a miniszterelnök-jelöltségért az előválasztáson.

“Fekete-Győr András képes volt arra, hogy közösséggé formálja azokat a bal- és jobboldaliakat, konzervatívokat és liberálisokat, akik egy közös célban hisznek. És képes lesz arra is, hogy a politikai szekértáborokon átlépve összehozzon mindenkit, aki hisz egy új Magyarország, egy jobb Magyarország víziójában” – közölte a Momentum.

“Mi nem ismerünk lehetetlent. Vágjunk bele együtt! A nagyszüleinkért, a szüleinkért, a gyerekeinkért, az unokáinkért. A demokráciáért. Az új Magyarországért. Válaszd a jövőt! És a magyar név megint szép lesz”

– szól a jelszó.

Fekete-Győr András beszédét ITT lehet megnézni.

Előző sztori

Koronavírus: Erősödni fog a harmadik hullám!

Következő sztori

A rétegfelhőzet és köd az ország döntő részén feloszlik

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1