Címlap Arc Nagyon fontos...

Nagyon fontos döntést hozott meg Dezső bácsi a „pangó város” miatt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Az ÖPE (Összefogás Pécsért Egyesület) színeiben képviselőjelöltként elindulok a következő önkormányzati választáson. Természetesen az Apáczai Nevelési Központ környékének képviseletét szeretném felvállalni. Itt töltöttem majdnem a teljes felnőttkori életem, itt nőttek fel gyermekeim, itt tanítom, nevelem a rám bízott gyermekeket már 39 éve. Ide köt minden, ami számomra fontos. Kérlek benneteket, hogy támogassátok törekvésemet” – jelentette be közösségi oldalán a közismert kertvárosi tanár. Jancsula Dezső azt írta még, hogy célja egy „élhetőbb Kertváros létrehozása”.

„Az itt élők a jelenleginél többet érdemelnek. Természetesen az ÖPE nem egyedül indul a választásokon. A Fidesz-KDNP pártszövetséggel karöltve szeretnék leváltani a jelenlegi városvezetést. Ez a szövetség a polgári értékek képviselete okán természetes.

„Engem elsősorban a helyi érdekek szolgálata, a pécsiség érzésének erősítése, s az érdekel, hogy szeretett városunk az elmúlt idők pangását követően ismét dinamikus város legyen, s jó legyen pécsinek lenni! Városára, szűkebb lakókörnyezetére büszke pécsiként akarunk élni! Tegyünk együtt Pécsért!

– tette hozzá.

A teljes posztja itt olvasható:


Dezső bácsit egy ország ismerte meg amikor a Pécs Aktuál videóriportot készített vele, mert megvédte iskoláját és a gyerekeket, de a bíróság mégis fura módon elítélte. Akkor 2 millióan nézték meg riportunkat.


A fura bírósági eljárást végül a köztársasági elnök írta felül azzal, hogy kegyelmet adott a meghurcolt pécsi tanárnak, akiért ezrek álltak ki Pécsett.