Orfűn csobbant a Nyerő Páros világbajnok kajakosa, Dudás Miki

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kipróbálta az orfűi jeges csobbanást Dudás Miklós világbajnok kajakos, akit feleségével, Ivettel együtt sokan a szívükbe zártak az RTL Klub Nyerő Páros című valóságshow-műsorában. Hogy ki jutott eszébe közben, és mit nem mert megtenni? Most megtudhatják!

Két napig Pécsett vendégeskedett Dudás Miklós és felesége, Ivett, valamint a lassan kétéves kicsi Nara. Korábbi kajakos versenyzőtársát, barátját, Fodróczi Vilmost és családját látogatták meg. Ahogy a fiúk, Miki és Vili, úgy a párosok női tagjai, Dorina és Ivett is nagyon jóban vannak egymással, és persze a két kicsi, Nara és Abigél is hamar megtalálta a közös hangot.

Nem zavarta őket a jég

A két család nagyot sétált Pécsett, megnézték a belvárost, felmentek a tv-toronyhoz is. Aztán a két kajakos nem bírt magával: kerestek maguknak egy kis vízfelületet. Kiugrottak Orfűre – aztán azzal a lendülettel be is ugrottak a Pécsi-tóba.

A víz itt nem a legmélyebb, de annál hidegebb

– Csobbantunk egy jót! – mondta a Pécs Aktuálnak vidáman Dudás Miki. – A Vili dobott egy bombát, én meg mégsem lehetek puding, úgyhogy mentem utána. Hát elég durva volt! Közben eszembe is jutott Schirilla György, aki évek óta tök nyugodtan úszkál a jégtáblák között. Kemény dolog ez. Bakancslistás mutatvány volt ez számomra, most már ezen is túlvagyok. Gondolkodtunk rajta, hogy beúszunk a jég alá is, de senki sem merte vállalni, úgyhogy ezt kihagytuk. Pedig ha valaki bement volna, tuti én is megcsinálom.

Amint ebből is látszik, a világbajnok kajakosban most is dübörög a versenyszellem. Akárcsak Fodrócziban – épp ezért annak idején nagyon szerettek együtt edzeni, Sevillában és Dél-Afrikában is voltak közösen edzőtáborozni. Az élsport most már mindkettejüknél hátrébb szorult a rangsorban.

– Nagyon készültem a tokiói olimpiára, még utoljára oda akartam csapni, érmet akartam szerezni! Kőkeményen edzettem, mindent beleadtam, figyeltem a pihenésre, az evésre, és inkább nem ettem meg még egy szelet sütit. Úgy éreztem, benőtt a fejem lágya, minden klappolt, életem formájában voltam, brutálisan mentem! Erre kiderült, hogy 2020-ban nem tartják meg az ötkarikás játékokat, elhalasztják, és én ekkor elengedtem az egészet. Végleg befejeztem, letettem a lapátot.

Még egy gyors fotó a felöltözés előtt: Dudás Miklós, Fodróczi Vilmos és Havasi Gergő

A Nyerő Párosban nagyon sokan megszerették a szókimondó, néha kicsit bizony nyers, de legalább abszolút őszinte Mikit és az őt feltétel nélkül szerető Ivettet. A tévéműsor véget ért, de biztos, hogy találkozunk még velük a képernyőn.

– Aki egyszer bekerül egy ilyen körbe, az többnyire ott is marad. Vannak kilátásban más műsorok, de erről nem mondhatok többet!

Hirdetés
Előző sztori

Nincs adás, megállt a PécsTV – panaszkodnak a pécsiek!

Következő sztori

Zavaros információk miatt csak január végén dönt a PTE szenátusa a modellváltásról

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1