Címlap Baleset Motoron kapot...

Motoron kapott stroke-ot a lány, összefogtak érte a baranyai motorosok!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Májusban váratlan balesetet szenvedett egy egészséges, 32 éves pécsi lány: motorozás közben kapott stroke-ot. Szerencsére felépült, ám Hayabusa motorja majdhogynem darabjaira hullott. Egy példaértékű összefogásnak köszönhetően azonban a napokban újra visszakapta a vasparipát, a jószívű baranyai motorosoknak köszönhetően teljesen felújítva!

Egy egészséges, 32 éves egyetemista lány balesete

Május 23-án egy túrára tartva Anita nem ért oda a megbeszélt találkozó helyre. Két faluval arrébb sajnálatos módon stroke-ot kapott, melynek következtében irányíthatatlanul egy búzatáblába csapódott. Barátai és ismerősei siettek a helyszínre, de akkorra már stabilizálták állapotát majd helikopter szállította a kórházba.

Példaértékű összefogásnak köszönhetően Anita újra a Hayabusa nyergében!

Az RBiker Hungary Facebook posztja szerint még aznap este a Mecseki Sólymok csoportban felvetették az ötletet, miszerint állítsák talpra a motort, mely felhívásra azonnal többen is csatlakoztak. Mindenki örült a felvetésnek, még ha voltak fenntartások is egy ekkora bukfenc után. A balesetet követően lett csak alkalom pontosan szemügyre venni a károkat és bár nem tűnt annyira vészesnek a dolog, a szétszedés pillanatában jöttek a meglepik.

Szerencsére rengeteg segítség érkezett a csoportból.

Volt aki anyagi segítséget nyújtott, volt aki ingyen vállalta a fényezést, voltak szerelők akik segítettek alkatrészekkel, valamint Zoltán Bóvári, aki a munka nagy részét, a szét és összeszerelést vállalta el. Egyszóval példás összefogás alakult ki a sajnálatos esetből

Mint írják, a motort szombaton tudták visszaadni neki, hálából pedig egy nagyszerű napra volt hivatalos mindenki, aki valamilyen formában segített a motor helyreállításában.