Címlap Balhé A „16 m...

A „16 milliárdos Péterffy-adósság” miatt indítanak tájékoztató kampányt Pécsett

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tájékoztató kampányt indít az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Pécsett azért, hogy felhívják a pécsiek figyelmét arra, már 16 milliárdos adósságot hozott össze Péterffy Attila. (Vagy 18 milliárdosat, korábban már erről is beszéltek – a szerk.)


Erről a témáról itt írtunk részletesen:


Nacsa Lőrinc, az IKSZ országos elnöke közölte: Péterffy is gyurcsányi úton jár, és ahogy a baloldal tönkretette és eladósította az országot, a pécsi városvezetés is ezt teszi.

„Ugyanaz történik Pécsett, mint ami a Gyurcsány-korszakban történt Magyarországon: eladósítás, káosz és a haverok kitömése. Erről szól ma a pécsi városvezetés”

– magyarázta Nacsa.

Őri László, a Fidesz választókerületi elnöke szerint ha jövőre nem tudnak új irányt szabni Pécsnek, akkor komoly a veszélye annak, hogy Pécs végérvényesen lemarad, „és nem tud felülni arra a lehetőségre, hogy

a kormány a Dél-dunántúli régió és benne Baranya újraiparosítását valósítsa meg a következő időszakban, amely nagy lehetőségeket jelenthetne Pécs számára. Pécsnek változásra van szüksége”

– szögezte le Őri.

A rövid, teljes tájékoztatót itt lehet visszanézni:


A városvezetés korábban úgy reagált az adósság hírére, hogy a „fidesz trükközik a számokkal”, mert „most jó hitelek vannak”. Erről itt írtunk részleteket: