Címlap Balhé Ezúttal recse...

Ezúttal recsegett-ropogott a mikrofon az ellenzéki felszólalások alatt, Péterffy hangja tökéletes volt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megint sajnálatos technikai hiba történt a PécsTV élő közgyűlési közvetítésében. Ezúttal nem hangos zene szólt az ellenzéki képviselők beszéde alatt, most nem szakadt meg a közvetítés, épp csak annyira recsegett-ropogott a mikrofon, hogy alig lehetett érteni, amit például a fideszes, vagy ÖPE-s képviselők mondtak, miközben a polgármester mikrofonja tökéletesen működött.

Kővári János, az ÖPE vezetője jelezte, hogy baj van; majd Bognár Szilvia, a Tiszta Kezek frakcióvezetője is szót kért, mondván: sérül a nyilvánosság elve ilyen recsegés-ropogás miatt.

Péterffy Attila végül technikai szünetet rendelt el, hogy újra lehessen indítani a rendszert.

az MSZP-közeli pécsi propagandalap munkatársa felel „külsősként” a hangosításért, aki korábban ellenzéki képviselőket vegzált

– közölte Berényi Zoltán a közgyűlésen.


Kővári János is elengedett egy posztot a témában:


A fiatalember – aki az önkormányzati lapnál és televíziónál is dolgozik – viszont azt közölte, hogy „a hang-és rendszertechnikához az ég világon semmi közöm nincs és soha nem is volt. A technikai hibát úgy is hárították el, hogy végig a karzaton ültem. Telepatikus javítási képességeim pedig nincsenek.”

Korábban megírtuk azt az esetet is, amikor egy rejtélyes figura az ellenzék minden mozdulatát rögzítette egy kamerával, állítólag a városháza megbízásából. Akkor a polgármester azt mondta, nem ismeri a fiatalembert, mégis közös ölelkezős képet találtak róluk.


Csizmadia Péter, a Fidesz frakcióvezetője kérdőre is vonta a PécsiSTOP és önkormányzati kiadványok munkatársát, aki a Közgyűlés közvetítését is végzi: