Címlap Balhé Gazban gázoln...

Gazban gázolnak a halottaik között a pécsi köztemetőbe látogatók

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szégyenletes állapotok a Pécsi Köztemetőben! Péterffy embere mit csinál valójában a fizetéséért?

– címmel küldött közleményt és fotókat a pécsi ellenzék. A pécsi Fidesz azon akadt ki, de nagyon, ahogy kinéz a temető.

„Idén ismét gaztenger borítja a Pécsi Köztemető sírjait.

A baloldali városvezetés még arra sem képes, hogy a város legnagyobb kegyeleti helyszínét rendben tartsa! De nemcsak ott, hanem a peremtemetőkben is hasonló a helyzet” – írták.

„A temetők kaszálása nem jelenthet pénzkérdést Péterffy Attila számára, hiszen aki annyi tanácsadóval veszi körbe magát, mint ő, annak a város karbantartására is kell, hogy jusson forrás. Sőt, első kézből kellene információkat kapnia arról, hogy

derékig ér a gaz, mivel a BIOKOM köztemetőért felelős vezetője szintén a városházára bejáratos MSZP-s klánhoz tartozó személy

– fogalmaz a párt, de érthetetlen módon nem nevezik meg, akiről írnak, pedig nyilvánosan elérhető. A Biokom honlapja szerint ugyanis Kőhegyi Csaba a cég stratégiai és köztemető-vezetője.

„Esetleg Nyőgéri Lajos MSZP-s alpolgármesterrel is válthatna Polgármester Úr néhány szót a temetők állapotáról, persze csak akkor, ha két önkormányzati lakás seftelése között marad rá némi idejük” – folytatódik a szöveg.

„Persze, tudjuk, hogy Péterffy Attila cserébe azért, hogy az egyszázalékos MSZP már kétszer is bejelentette, hogy őt indítja ismét a jövő évi választáson, mindig behunyja szemeit, ha egy-egy szoci káder körül valamilyen botrány kezd kibontakozni”.

– írják.

„Akárhogy is, egyértelmű, a Biokom szakfelelőse nem teljesíti a feladatait, ezért javasoljuk Péterffy Attilának, hogy váljon meg tőle és a helyére egy valódi szakember kerüljön – tette hozzá a pécsi Fidesz.

Kőhegyi Istvánról, akit Puch László (egykori MSZP-s pártpénztárnok) táskahordójának tartanak politikai körökben, EBBEN a cikkben írtunk, illetve ő volt az is, aki testével védte az ajtót, és próbálta megakadályozni, hogy a Pécs Aktuál bejuthasson Karácsony Gergely egyik fórumára.