Címlap Balhé Jereváni rádi...

Jereváni rádióval vágott vissza Ruzsa Csaba a korrupcióra utalgató ellenzéki képviselőnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Aki azt sugallta, hogy a PécsNYITVA kampányon keresztül városvezetők családi érdekeltségeit pénzelik.

„Közpénzen népszerűsítheti a városvezetéshez köthető családi vállalkozásokat Pécs – sugallja az ellenzék” című cikkünkben számoltuk be arról, hogy újabb „tényfeltáró” videóval jelentkezett a független, de fideszes támogatással önkormányzati képviselőként dolgozó Barkóczi Csaba. A politikus videójában azt sugallja, hogy a 15 millióba kerülő PécsNYITVA kampány több sebből vérzik, részben azért, mert a városvezetéshez köthető családi vállalkozásokat népszerűsíthetnek a közpénzből. A képviselő videójában pedig egyenesen meg is nevezte például Ruzsa Csabát, Pécs gazdasági alpolgármesterét, akinek családi érdekeltségébe tartozó szállodát is népszerűsítette egy fizetett blogger.

Részletes cikkünket a témában itt lehet elolvasni:

Ruzsa: Jereváni rádió

Most sikerült megszólítanunk Ruzsa Csabát, aki nem hezitált, hanem visszavágott a képviselőnek. Rövid videóban mutatjuk, hogy mit üzent Barkóczi Csabának az alpolgármester, aki mindössze 40 másodpercben elintézte a korrupciós vádakat: