Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsi korrupció: magyarázatot várnak Péterffytől

/

A Pécs Aktuál rántotta le a leplet elsőként szerdán arról az ügyről, melyben a polgármesterrel előre egyeztetve, az alpolgármester közreműködésével juttattak közpénzhez egy gyanús céget, egy olyan „átvilágítás” ürügyén, amelyre valójában semmi szükség nem volt.

Hirdetés

A lapunk birtokába került dokumentumok szerint nagyon úgy néz ki, hogy az egész folyamatot előre egyeztették: a kiírástól a nyertesig.

A városvezetés azóta sem reagált az ügyre, a pécsi Fidesz közleménye szerint ezzel nyílt korrupciós ügybe keveredett a pécsi önkormányzat. Mivel az érintett városvezetők – Péterffy Attila és Bognár Szilvia eddig nem cáfolták a lapunk által nyilvánosságra hozott információkat, a pécsi Fidesz

Felszólítja Péterffy Attilát, hogy számoljon el a pécsiek előtt ezzel a szerződéssel, ennek szakmai indoklásával és a teljesítéssel is, illetve haladéktalanul tisztázza az alpolgármesteri titkárságról kiszivárgott korrupciós levelet.

Az ügyről tegnapi cikkünk nyomán a SzabadPécs is számolt – meg is dicsért minket amit ezúttal is köszönünk – melyben további részleteket lebbentett fel a legkevésbé sem egyszerű ügyről. A részleteket máig nem magyarázta meg a város.

Hirdetés

Előző sztori

Lemondott az MNB alelnöke, Nagy Márton!

Következő sztori

Elterelő műveletbe fogott a pécsi városvezetés a korrupciós ügy miatt?

Legutóbbiak innen: Balhé