Címlap Balhé Pécsi korrupc...

Pécsi korrupció: magyarázatot várnak Péterffytől

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécs Aktuál rántotta le a leplet elsőként szerdán arról az ügyről, melyben a polgármesterrel előre egyeztetve, az alpolgármester közreműködésével juttattak közpénzhez egy gyanús céget, egy olyan „átvilágítás” ürügyén, amelyre valójában semmi szükség nem volt.

A lapunk birtokába került dokumentumok szerint nagyon úgy néz ki, hogy az egész folyamatot előre egyeztették: a kiírástól a nyertesig.

A városvezetés azóta sem reagált az ügyre, a pécsi Fidesz közleménye szerint ezzel nyílt korrupciós ügybe keveredett a pécsi önkormányzat. Mivel az érintett városvezetők – Péterffy Attila és Bognár Szilvia eddig nem cáfolták a lapunk által nyilvánosságra hozott információkat, a pécsi Fidesz

Felszólítja Péterffy Attilát, hogy számoljon el a pécsiek előtt ezzel a szerződéssel, ennek szakmai indoklásával és a teljesítéssel is, illetve haladéktalanul tisztázza az alpolgármesteri titkárságról kiszivárgott korrupciós levelet.

Az ügyről tegnapi cikkünk nyomán a SzabadPécs is számolt – meg is dicsért minket amit ezúttal is köszönünk – melyben további részleteket lebbentett fel a legkevésbé sem egyszerű ügyről. A részleteket máig nem magyarázta meg a város.