Címlap Balhé Péterffy Atti...

Péterffy Attila közeli munkatársa hirdeti a momentumos képviselőket lejárató cikket!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ebben a propagandaírásban fenyegetik a képviselőket, és óvatosan árulózzák is.

Lapunkban tegnap részletesen is foglalkoztunk azzal az újabb karaktergyilkossági kísérlettel, amelyet a pécsi MSZP-hez meglehetősen közel álló pártlap adott elő.

Először Bognár Szilva pécsi alpolgármestert támadták be igen durva és méltatlan módon, most viszont a Momentum pécsi képviselőit, akik maguk is aláírták a 12 pontos ultimátumot. Ezzel szeretnék jobb belátásra bírni Péterffy Attilát, akinek egyébként csak a kampányígéreteinek egy részét kellene ezzel betartani. Ez ugyanis eddig nem sikerült!

Kiderült, hogy a közösségi oldalon durván behirdetett lejáratást nem más, mint Péterffy Attila közeli munkatársa: Barabás Béla intézi

– a Facebook hivatalos adatai szerint.

Barabás Béla

A finanszírozónál feltüntetett telefonszám szintén Barabásé, ezen többször is beszéltünk mi is vele, hiszen ő az egyik, aki a polgármester sajtóügyeivel foglalkozik.

Lapunk úgy tudja belső forrásból, hogy Barabásnak még mindig lehet szerződése annál a cégnél, amelynek egyik tulajdonosa Péterffy Attila – és az MSZP – bizalmi embere: Máté János. Ő az, aki vezetheti az önkormányzat sportholdingját, és ő az egyik tulajdonosa annak a cégnek is, amely kiadja a sokak szerint vállalhatatlan morális mélységbe lezuhant baloldali propagandalapot.

Bár a Pécs Aktuálon már megírtuk – belső, párton belüli források alapján, hogy az MSZP nem igazán tart a 12 pontot szorgalmazó koalíciós képviselőktől, mégis szokatlan, hogy ennyire alpári módon támadják őket a nyilvánosságban, és próbálják személy szerint is hiteltelenné tenni ezeket a képviselőket. Pont úgy, ahogyan egyébként Bognár Szilvia DK-s alpolgármesterrel is elbántak. Ez pedig mégis csak arra utal, hogy az MSZP retteghet valamitől. Hogy mitől, azt egyelőre nem tudjuk biztosan – még, de azért sejteni lehet.

A hatalom elvesztésétől és valódi együttműködéstől rettegnek?

Ha ugyanis a 12 pontot aláíró képviselők igazán elszánják magukat, és netán kilépnek a koalícióból is, akkor komolyan meg tudják nehezíteni az MSZP és Péterffy Attila városirányítási, illetve különféle pozíció- és térszerzési terveit.

Sőt, igazán szélsőséges esetben még az is előfordulhat, hogy Péterffy és az MSZP elveszíti a többségét a Közgyűlésben.

Ez előfodult már a szocialistákkal 2009-ben, amikor Páva Zsolt ugyan megnyerte az időközi polgármester-választást, de a képviselőtestületben többségben volt a baloldal. Ám csak egy darabig!

Vélhetően mindenáron el akarják kerülni, nehogy hasonló helyzet álljon elő. Mert akkor vége a műsornak, és nem marad más út, mint az igazi, valódi együttműködés – a mostani diktátumok, személyes fenyegetések, sajtón keresztüli üzengetések, vagy éppen a különféle pozíciókon, alkukon és városi cégeken keresztül intézett „megvásárlás” helyett.