Címlap Balhé Belerongyolt ...

Belerongyolt a Momentumba a pécsi balos propaganda!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Névtelen cikkben ekézik és fenyegetik burkoltan a párt pécsi képviselőit. Pont úgy, ahogy Bognár Szilviának is nekiestek nem régen.

Kompakt kis összeesküvés-elméletet húzott fel a pécsi MSZP kedvenc lapja. Vélhetően csak a legelvakultabb balos szavazók lehetnek a célközönség, vagyis akiknek szánták, mert annyira képtelen, hogy ezt minden épeszű ember azonnal észreveszi.

Ha jól értjük a zavaros és rendkívül erőltetett okoskodást, akkor az a lényeg, hogy

  1. Mellár Tamás megsértődött Péterffyékre
  2. Mellár Tamás emiatt nyilatkozik a sajtónak, és ez nagyon cudar dolog – mármint nyilatkozni
  3. A Momentumosok pedig szivárogtatnak

Ez utóbbit azért bizonygatja a szerző nélküli dolgozat, mert 16 perccel egy nyilvános Facebook poszt után már meg is jelent a Pécs Aktuálon egy hír. Ez a lap propagandistája szerint – mert hogy biztosan nem szakmabeli írta ezt a szöveget – gyakorlatilag l.e.h.e.t.e.t.l.e.n.

Most tekintsünk el attól, hogy az MSZP kedvenc pécsi lapjában az RSS-alapú szoftverekről, amelyek közül a jobbak kulcsszavak alapján is képesek listázni a híreket és a közösségi oldalak tartalmait – ezek szerint soha nem hallottak; de az is igaz, nincs is ilyenre szüksége annak, akinek tollba mondják a történetet.

Sokkal fontosabb viszont az, hogy Bognár Szilvia után most a pécsi momentumos képviselőket fenyegette meg óvatosan a baloldali lap, ami minimum szokatlan.

Már a DK-s alpolgármester ellen is döbbenetesen otromba támadást indítottak, több részben, de ennek méltó párja a pécsi momentumos képviselőket burkoltan árulással vádoló mostani írás. Az egész történet legnagyobb tanúsága azonban az, hogy

az MSZP igencsak retteghet valamitől Pécsett.

Ezt erősíti, hogy a párthoz rémesen közel álló lapban ilyen szintű bugyuta és ostoba megfélemlítő és karaktergyilkosságra építő dolgozat megszülethetett. Abban a lapban egyébként, ahol:

  • Péterffy Attila jelenlegi sajtómunkatársa volt a főszerkesztő
  • Péterffy Attila által kinevezett PSN vezérigazgató még mindig szerepel az impresszumban társával egyetemben (ők a tulajdonosai a kiadónak)
  • a Pécsi Vagyonhaszhosító különlegesen jól megfizetett vezérigazgatójának az apukáját is alkalmazták
  • a kampányban Péterffy lájkokért cserébe iPhone-okat osztogató kiskamasz is lehetőséget kapott a bizonyításra, aki lelkes – de némileg amatőr – MSZP-s videókat is készít,
  • és már minden magára valamit is adó kolléga elhagyta.

Érzéssel mentegetik Nemes Balázst

A végére hagytuk a legérdekesebbet a kamucikkből. Nemes Balázs szerepét.

Elsőként a Pécs Aktuál írta meg, hogy információink szerint Nemes Balázs nem igazán rajongott a 12 pontos ultimátumért, amit a pécsi képviselőtársai is aláírtak. Azért nem, mert több forrásunk szerint a háttérben megegyezhetett az MSZP-vel a 2022-es indulásáról. Ezt akkor Nemes lapunknak cáfolni igyekezett.

Most azonban az MSZP kedvenc lapja a nagy igyekeztben lebuktathatta a párt pécsi elnökét, akiről azt írták a jól értesültség látszatát igyekezve kelteni, hogy Nemesnek „a legkevésbé van ínyére a most zajló tárgyalássorozat”.

Ide másoljuk a propagandacikkről készült képernyőmentést, mert minden szava arany. Csak nehogy véletlenül eltűnjön hamarosan. Már csak a dícséret miatt is, amit lapunk kapott a gyorsaságáért – a sorok között.