Címlap Bulvár Lerobbant a c...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Horvátországban nyaral a magyar miniszterelnök, ám legutóbbi csónakos kiruccanása váratlan meglepetést okozott: lerobbant a motorcsónakja. Orbán Viktor hajója a Slobodna Dalmacija nevű lap szerint nem messze Vistől adta meg magát, a csónakból az újság korábbi munkatársa, Boris Vrkić mentette ki őt és feleségét.

Vrkić a Slobodnának azt mondta, a csónakban Orbánon és feleségén kívül egy testőr is ült. Az újságíró elmondása szerint egy éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, az étteremben viszont fogalmuk sem volt róla, kiknek szolgálták fel az Adria gyümölcseit: csupán utólag értesültek arról, hogy a magyar miniszterelnök volt a vendégük, a Jutarnji cikke alapján pedig igencsak meglepődtek rajta.

A miniszterelnök korábban egy Brac szigetén található vendéglőben fogyasztott, az étterem a közösségi oldalán tette közzé, hogy Orbán náluk járt, ők pedig ezt megtiszteltetésnek tartják.

(via hvg.hu)