Megnyílt Pécs harmadik péksége!
Mert tényleg csak három olyan pékség van Pécsen, ahol nincs adalékanyag, csak liszt, só és kovász!
Közgazdászból lett pék Péter, aki Franciaországban tanulta meg a mesterséget
Szóládon nyitotta meg álmai pékségét.
Hódító útjára indult a 120 éves kovászból készülő kenyér Pécsett!
120 éves kovászból készülnek ezek a kenyerek.
Első látásra beleszeretett a kovászba, így született meg Kata Kenyere
Kinőtte magát az otthoni sütögetés: most már mintegy húszfajta kenyeret készít Leskovár Kata.
Pékforradalom: forrásban lévő musttal sütne kenyeret a fiatal pécsi pék
Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Sorozatunk legújabb alanya Dobó Farkas az Orfűi Malmok és a Rokusch Café pékje.
Régi idők kenyerét süti a népzenész pék
Horváth Zsombor - sorozatunk legújabb alanya - az egyetlen a környéken, aki hagyományos módszerrel, fatüzelésű kemencében süt kenyeret.
Egy cseh bábszínész 120 éves kovászával süt a pécsi építész-pék
Váczi Gergely pályaelhagyó építész, akit a sült kovászos kenyér illata ragadott meg, és azóta nem ereszti. Interjú.
Kovászálom: A bankszektorból igazolt át a kovászos kenyerekhez Pécs legújabb pékje
Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Legújabb alanyunk Kovács Emese!